logoronvik2

Rønvik Fysioterapi as har ledig kontor/behandlingsrom med for fysioterapeuter som ønsker å jobbe som selvstendig næringsdrivende.

Vi er en klinikk med 4 fysioterapeuter og en manuellterapeut som har avtale med Bodø kommune. Der er stor etterspørsel ved klinikken og vi trenger derfor en ny kollega som kan ta på seg arbeide og følge opp pasienter som ønsker rask undersøkelse og behandling gjennom forsikringsavtaler/bedriftsavtaler/avtale med nav og flykningekontoret. Vi har nært sammarbeid med legekontorene i byen, Bodø kommune, Nordlandssykehuset og privat sykehuset Aleris Bodø. Klinikken har en stor treningssal med apparater og en gruppetreningssal. Det er store muligheter å drive med gruppetrening/rehabilitering. Ta kontakt med Håvard Alsos Sørensen på mobil: 91336559 hvis du er interessert.

fysio-pilates

Rønvik Fysioterapi as har startet nye Fysio-pilates grupper for personer med muskel skjelettplager. I disse kursene vil man gå gjennom trening av hele kroppen.  Kursene passer for personer med plager i bekken,rygg,skuldre og nakke. Gruppe treningen passer for nybegynnere og viderekommene. 

 

Bakgrunn:

Pilates er en treningsform som ble utviklet av Josef Pilates under 1. verdenskrig. Da han flyttet til USA i 1925, sammen med sin kone, opprettet paret et treningsstudio. Her videreutviklet de treningsformen som etterhvert skulle bli svært populær blant spesielt profesjonelle ballettdansere. I de senere årene har denne formen for trening fått mer innpass hos forskjellige terapeuter og blir i dag brukt i rehabilitering.  Konseptet Fysio-Pilates er utviklet av fysioterpeuter i Australia og det er kun fysioterapeuter som kan undervise i denne foremen for pilates. Utdanningen går over et år i Bergen ved Studio-Pilates. Fysiopilates baserer seg på de grunnleggene Pilates prinsippene, men tar i tillegg med det nyeste innen trening og forskning for rehabilitering og fysioterapi.

Underkategorier

Kontakt Informasjon

Rønvik Fysioterapi as,

Org: 979486235

Tlf: 75508215, Fax: 75508216

Nordstrandveien 41, 8012 Bodø 

Webside: www.ronvikfysioterapi.no

Gruppe trening

- Fysiopilates 

- Mediyoga

-Mensindieck

-Styrektrening

-Medisinsk treningsterapi

Åpningstider

Mandag- Fredag  0800-1600

Kalender

Her kan du gå inn på kalender for å sjekke oppdatert informasjon om gruppe tilbudet ved klinikken.

Les mer